Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 €
Dostava u roku 2-3 radna dana za cijelu RH i Sloveniju

Pitanja i odgovori

Detox

Shvatili smo da smo kao brand puno više od pojma detox. Želimo pružati cjelovito, holističko rješenje za zdravu prehranu, wellness, zdravlje i ljepotu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prehrana

Ne – naša je misija, vrlo jednostavno, nadahnuti druge da jedu zdravije i poboljšati njihovu izvedbu. Ovdje smo da zdravlje učinimo malo praktičnijim i puno ukusnijim.

Svi naši hladno prešani sokovi su 100% veganski, a jela možete pronaći u veganskim i vegeterijanskim varijantama.

Detaljne nutritivne podatke za sokove i obroke možete pronaći na svakom proizvodu u web trgovini ili na deklaracijama proizvoda.

Sve naše sastojke možete pronaći na svakom proizvodu u našoj web trgovini ili na deklaraciji. .Svi naši sokovi mogu sadržavati tragove celera, a sva naša jela mogu sadržavati tragove glutena. Možete prilagoditi svoj program odabirom sokova koje želite u web trgovini pod kategorijom “Trgovina” sokovi.

Radimo! Za više informacija kontaktirajte naš hi@juicefast.com. No imajte na umu da se naše besplatne usluge nutricionističkog coachinga trenutno nude samo na engleskom, hrvatskom i slovenskom jeziku.

Svaki Juicefast obrok napravljen je za jednu porciju s oko 400 g na tanjuru. S oko 500 kcal po obroku to je najoptimalnija porcija za ljude koji unose 2000 kcal dnevno.

Svaki Juicefast sok sadrži najmanje 1,5 kg hladno prešanog voća i povrća.

Prehrana

Nakon kupnje naših proizvoda, vaši podaci bit će spremljeni kao što ste naveli u podacima o naplati i dostavi. Ili možete otići na Profil i registrirajte se tamo.

Prihvaćamo Visa, MasterCard, Maestro, ApplePay (samo na podržanim MacOS i Safari, ako su ažurirani) i PayPal kao metode plaćanja. Također, podržavamo plaćanja na rate.

Podaci o plaćanju mogu se ažurirati putem Profil. Nakon što se prijavite, kliknite na karticu plaćanja kako biste ažurirali ove podatke.

Imajte na umu da otkazivanje pretplate neće automatski otkazati otvorenu narudžbu. Ako ne želite primiti svoju narudžbu, kontaktirajte nas što je prije moguće na hi@juicefast.com. Nažalost, ne možemo vratiti novac za narudžbu nakon što je obrađena za pakiranje i poslana.

Nažalost ne. Nakon što vaša narudžba napusti naš centar za isporuku, više je nije moguće otkazati ili izvršiti povrat novca. Kako biste izbjegli razočarenje, ne zaboravite otkazati ili pauzirati barem jedan cijeli dan prije sljedeće narudžbe/datuma naplate.

Dostava i narudžbe

Trenutno šaljemo u Hrvatsku i Sloveniju, ali planiramo proširiti dostavu za zemlje članice EU (Austrija, Belgija, Slovenija, Hrvatska, Republika Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska i Švedska). Imajte na umu da ne možemo slati u poštanske pretince, APO ili FPO. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.

U mnogim slučajevima ažuriranje adrese za dostavu nakon slanja narudžbe nije moguće. Međutim, preporučujemo da kontaktirate prijevoznika što je prije moguće za više pojedinosti. Ako narudžba još nije otpremljena, pošaljite nam e-poruku na hi@juicefast.com s točnim podacima, a mi ćemo se potruditi ažurirati ih prije nego što se dogovorimo s prijevoznikom ako još možemo.

Adrese za dostavu i naplatu mogu se ažurirati putem Profil. Kada se prijavite, kliknite na karticu Adresa kako biste ažurirali ove pojedinosti. Napomena: ovo će ažurirati samo nadolazeće narudžbe. Ako želite ažurirati adresu za već naplaćenu narudžbu, kontaktirajte hi@juicefast.com što je prije moguće – dat ćemo sve od sebe da vam pomognemo ako možemo.

Sve naše pakete šaljemo isti ili sljedeći radni dan od narudžbe, a paketi stižu 24h nakon slanja s našeg skladista. Ukupno trajanje dostave je 2-3 radna dana. Imajte na umu, da petkom ne šaljemo pakete, jer kurirska služba ne isporučuje vikendom. Prvi radni dan za slanje pakete je ponedjeljak. Sve pošiljke možete pratiti na stranici vašeg računa. Pošiljke pretplate određene su datumom vaše izvorne narudžbe i željenom učestalošću. Ako ste primili obavijest o isporuci, ali još niste primili narudžbu, pošaljite nam e-poštu (hi@juicefast.com) u roku od 2 dana obavijesti o isporuci. Sve dodatne informacije koje možete pružiti vrlo su korisne. Ako nas kontaktirate nakon što je prošlo više od 2 dana, i dalje ćemo dati sve od sebe da vam pomognemo, ali mnogo je lakše pronaći svoju narudžbu s kurirskom tvrtkom ako odmah djelujemo!

Ako trebate promijeniti ili otkazati narudžbu koja je već poslana, kontaktirajte nas što je prije moguće na hi@juicefast.com. Dat ćemo sve od sebe da udovoljimo svim promjenama. Ako je vaša narudžba već poslana, narudžba se ne može otkazati ili preusmjeriti na drugu adresu. Imajte na umu da ako odlučite otkazati svoju pretplatu prije nego što je vaša prva narudžba ispunjena, vaš povrat novca podliježe bankovnoj naknadi od 3%.

Da. Možete preskočiti narudžbu bilo kada sa svog računa. Odaberite pretplate za upravljanje nadolazećim narudžbama pretplata.

Ne, u ovom trenutku popusti se ne mogu “spajati”.

Možete odabrati da ga umjesto toga primijenite na svoju sljedeću narudžbu ili se obratite hi@juicefast.com i dat ćemo sve od sebe da ga retroaktivno primijenimo.

Pošaljite nam e-poštu na hi@juicefast.com i uključite fotografije krajnje vanjske kutije i svih stavki poredanih, s nazivima proizvoda okrenutim prema gore.

Ponekad se obavijesti o isporuci šalju prerano. Preporučamo pričekati nekoliko sati nakon obavijesti, jer se paket može pojaviti kasnije, pa čak i provjeriti kod susjeda. Ako ga ne pronađete, pošaljite e-poruku na adresu hi@juicefast.com s pojedinostima adrese za dostavu i uključite sve druge podatke koje ste dobili od dostavljača.

Provjerite mapu s neželjenom poštom/promocijama. Ako nema, pošaljite e-poštu hi@juicefast.com s adresom za dostavu, datumom kupnje i posljednje 4 znamenke kartice koja se koristi za lociranje i provjeru računa/narudžbe.

Žao nam je zbog vaše zakašnjele narudžbe! Većina se narudžbi isporučuje u roku od 2 do 3 radnih dana, stoga preporučujemo da pratite svoju pošiljku tijekom tog vremena. Međutim, neki čimbenici su izvan naše kontrole i može doći do kašnjenja u isporuci. Ako do tada ne primite svoju narudžbu, pošaljite nam e-poruku na hi@juicefast.com

Više

U Juicefastu želimo pružati cjelokupno rješenje za zdravu prehranu s prirodnih proizvodima. Gradimo održive proizvode i usluge u kojima svatko može imati personaliziranu prehranu za djelić cijene. Želimo zamijeniti uobičajene tržnice namirnicama pružajući sve što je ljudima potrebno za optimalan nutritivni dan.

Svježe isporučene Juicefast sokove i obroke treba odmah pohraniti u hladnjak. U frižideru sokovi i obroci mogu stajati do datuma otisnutog na pakiranju. Nakon otvaranja, konzumirati sokove u sljedećih 48 sati. A u slučaju obroka treba ih pojesti u trenutku otvaranja.

Naći ćete rok UPOTREBI DO na našim čepovima boca. Ako se dogodi da je datum prošao, bocu pravilno bacite. Prolijte sok u odvod i reciklirajte svoju bocu.

Proizvodi Juicefast sigurni su ako ste trudni ili dojite jer sadrže samo voće, povrće, sjemenke i začine. Također su super za djecu.

Ako niste zadovoljni svojom prvom kutijom sokova, samo se obratite hi@juicefast.com u roku od 10 dana od prijema. Ovisno o vašim potrebama, dat ćemo sve od sebe da stvari ispravimo.

Ako ste registrirani dijetetičar, influencer, kreator sadržaja, brenda ili marketinške platforme i želite surađivati s Juicefastom, obratite se partner@juicefast.com